Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Auto Theorie Met Scooter Rijden

. Jul 11, 2011 want wil graag nu al scooter rijden, alleen wil ik niet eerst mijn bromfietscertificaat halen en dan een half jaar later met autorijbewijs. daarom . Met een autorijbewijs ook je scooterrijbewijs. als je het rijbewijs voor de auto hebt behaald, dan mag je ook op een scooter of bromfiets rijden. wanneer je voor . Wellicht is het voor jou dus interessanter om rijlessen in de auto te nemen, zodat je straks met de beide voertuigen de weg op mag. scooter rijden met een motorof autorijbewijs. je Auto Theorie Met Scooter Rijden mag scooter rijden met een motorrijbewijs a of een autorijbewijs b, omdat je het bromfietsrijbewijs am daarbij automatisch bijgeschreven krijgt.

Autotheorie Scooter Rijden Bokt Nl

come in today ! quad-cities campus east campus online classes start aug 19 let's get started from bhc to bachelor's degree learn about Re: rijden op een bromfiets met je auto tehorie mag dat? bericht door guido » 15 aug 2008 20:33 danny010 schreef: halo ik ben nu geslaagd voor mijn auto tehorie mag ik dan op een scooter rijden?. Re: auto theorie = op brommer/scooter rijden? geplaatst : 14-07-06 00:07 je mag niet op een scooter met een rijbewij of alleen je theorie. je moet ook scooter erbij halen. mijn neef heeft 1 jaar eerder zn rijbewijs gehaald als mijn nicht en mn neef mag het wel en mn nicht niet meer. het geld vor een bepaald jaartal weet niet precies welke. Theorie-examen doen voor het bromfietsrijbewijs (rijbewijs am) kan vanaf 15,5 jaar. rijlessen volgen en praktijkexamen doen kan vanaf 16 jaar. op de site van het centraal bureau rijvaardigheidsbewijzen (cbr) staat hoe u het rijexamen am kunt aanvragen. ook leest u daar alles over het theorie-examen en praktijkexamen voor het rijbewijs am.

Hoewel bijna iedereen een scooter of brommer rijdt, duidt de verkeerswet dit aan als 'bromfiets'. het theorie-examen voor het bromfietsrijbewijs am stelt 50 . Met een bromfietsrijbewijs am mag je rijden op een scooter, brommer of snorfiets. 1. theorie-examen scooterrijbewijs am. het theorie-examen voor het .

Welk Rijbewijs Heb Ik Nodig Om Op Een Brommer Scooter

Tijdens je rijopleiding haal je het theorie-examen bij het cbr, waarna je praktijkexamen mag doen om Auto Theorie Met Scooter Rijden af te rijden. met het autorijbewijs b mag je ook bromfietsen . Oefen met zeer realistische online taxi theorie-examens voor je taxi theorie-examen! op wegrijden. nl vind je ze allemaal. oefen dus bij ons en slaag!. Mag ik met mijn autorijbewijs op een bromfiets rijden? ja, dat mag. als ik slaag voor een auto theorie examen is dit dan ook geldig voor het bromfietsrijbewijs?.

(rijbewijs am) nodig voor het rijden op een brommer, scooter, speed-pedelec, theorie-examen doen voor het bromfietsrijbewijs (rijbewijs am) kan vanaf 15  Feb 7, 2020 tijdens je rijopleiding haal je het theorie-examen bij het cbr, waarna je praktijkexamen mag doen om af te rijden. met het autorijbewijs b mag je .

Mag Ik Met Een Autorijbewijs Op Een Bromfiets Rijden Rijtempo

11 juli 2011 want wil graag nu al scooter rijden, alleen wil ik niet eerst mijn bromfietscertificaat halen en dan Auto Theorie Met Scooter Rijden een half jaar later met autorijbewijs. daarom .

Als je je theorie voor de auto hebt, mag Auto Theorie Met Scooter Rijden je dan op een scooter rijden? weet iemand dit haha! dacht dat het wel mocht (gehoord) maar iemand . Theorie-examen auto zelf aanvragen, zelf ophalen · met spoed aanvragen · rijden vóór je 18e verjaardag · beginnersrijbewijs theorie-examen bromfiets.

Mag Je Met Een Autorijbewijs Scooter Rijden Rijless Nl

Ik ben bezig voor mijn irjbewijs en heb mijn theorie al gehaald, mag ik daarmee ook op een brommer rijden? zoniet, kun je dan bij de gemeente met auto theorie een bromcertificaat halen? of moet je daar speciaal een brommertheorie toets voor afleggen. Kies op deze pagina een van de theoriepakketten op wegrijden. nl uit. kies uit de categorie auto, motor, bromfiets, taxi en trekker. direct een toegangscode!. Voor uw bromfietsrijbewijs Auto Theorie Met Scooter Rijden moet u slagen voor het theorie-examen en het praktijkexamen bromfiets. kijk voor meer informatie op www. cbr. nl/nl/ veelgestelde .

Ik ben namelijk 17 jaar en over ongeveer een half jaar word ik 18. ik zit heel erg te twijfelen wat ik zal doen. want wil graag nu al scooter rijden, alleen wil ik niet eerst mijn bromfietscertificaat halen en dan een half jaar later met autorijbewijs. daarom vroeg ik me af of ik met een geslaagd theorie examen ook praktijk examen mag doen met de brommer. Aug 15, 2008 hallo ik ben nu geslaagd voor mijn autotheorie. mag ik dan op een scooter rijden? er wordt gezegd dat het mag, maar is dit ook waar?.

Auto Theorie Met Scooter Rijden

Leeftijd scooter rijbewijs wanneer je 15,5 jaar oud bent mag je jouw theorie ze dat gaan invoeren is nog niet bekend, mag je met autotheorie scooter rijden. Autotheorie> scooter rijden?? geplaatst door de topicstarter: 11-11-07 19:10. hai, ik vroeg me af of iemand van jullie dit weeet of je met je theorie van je (auto) rijbewijs ook (legaal) op een scooter mag rijden.. dus of dit theoriebewijs gelijk is aan een bromfietscertificaat..?. En met auto rijden heb je al beetje geleerd hoe koppelen en schakelen werkt. dat is meer als toen ik vroeger als 16 jarige voor het eerst op mijn honda mt5 stapte met alleen wat theorie voor mijn.

Post a Comment for "Auto Theorie Met Scooter Rijden"